Tie- ja hinauspalvelu

Matkanteko voi keskeytyä monista syistä, mutta mikä tärkeintä, annamme sinulle ohjeet jatkoon ja toimitamme autosi sovittuun paikkaan huolellisesti. Toisinaan tietyissä tilanteissa tiepalvelumme voi auttaa tien päällä, ja asiakas voi jatkaa matkaa.

Kalustoomme kuuluu viisi hinausautoa, joilla voimme hinata ajoneuvoja kevyisiin kuorma-autoihin saakka. Hinausautoillamme voimme autojen lisäksi siirtää moottoripyörät, traktorit, trailerit, vuokrakoneet, pienkoneet. Meillä on kolme nelivetoista hinausautoa, joilla pääsemme myös haastavampiin ja ahtaisiin paikkoihin, joita voivat olla esimerkiksi parkkihalliin jäänyt auto.

Joissain tapauksessa hinauspalvelua ei tarvita, vaan paikan päällä tehdyn toimenpiteen jälkeen asiakas pääsee jatkamaan matkaa omalla autollaan. Esimerkiksi nämä toimenpiteen voivat olla apuvirran anto, rikkoutuneen renkaan korjaus/vaihto, auton vinssaus. Edellä mainituissa tilanteissa hinausauton kuljettaja arvioi toimenpiteen jälkeen tilanteen ja antaa arvion voiko asiakas jatkaa matkaa ilman auton hinausta.

Rengasapu

Rengas tyhjä? Puhkesiko rengas?

Lue lisää

Apukäynnistys

Eikö auto käynnisty? Tarvitseeko akku lisävirtaa?

Lue lisää

Muut palvelut

Tie kaartoi liikaa vasemmalle? Auto ojassa? Jumissa pihassa?

Lue lisää

Rengasapu

Puhkesiko rengas?

Matkan keskeytyessä renkaan tyhjenemisen takia, autamme sinua mahdollisuuksiemme mukaan!

Jos autossa on vararengas, mutta sinulla ei ole työkaluja (vai työvälineitä) tai mahdollisuutta sen vaihtoon, tulemme tekemään sen puolestasi! Joissain tapauksissa rikkoutuneen renkaan voi paikata jo tien päällä. Jos nämä toimenpiteet ei auta tai ei ole muuta tehtävissä, hinaamme auton sopivaan rengasliikkeeseen tai korjaamoon.

Apukäynnistys

Eikö auto käynnisty? Jäikö työpaikan tai kaupan pihaan?

Mitä tehdä kun auto ei käynnisty?

Joskus ongelmana voi olla vain liian vähäinen virta akussa. Tällöin voimme antaa kohteessa lisävirtaa ja kokeilla onko ongelma akussa (Akku voi tyhjentyä itsestään tai teknisestä viasta johtuen).

Jos ei vieläkään muutosta, niin tehdään hinaus korjaamoon tai muualle sovittuun paikkaan.

Apukäynnistyksen vikoja: Akkuvika, ei käynnisty, sähkövika, tyhjä akku, valot unohtuneet päälle

Muut palvelut

Nostotyöt/vinssaukset. Tieltä suistuneiden autojen takaisin tielle nosto, jos auto ei ole ajokuntoinen, toimitetaan se sovittuun paikkaan.

Vuokra-auto. Jos vakuutukseesi kuuluu sijaisautopalvelu, autamme sen järjestämisessä, tai toimitamme sen vahinkopaikalle luoksesi, niin pääset jatkamaan matkaa. Jos sinulla ei ole kyseistä vakuutusta ja tarvitset autoa, voit kysyä myös meiltä autoa.

Ovien aukaisu. Jos ovet ovat menneet lukkoon ja ainoa avain on sisällä, voit kysyä meiltä ovien avaamista. Tai jos avaimet ovat hävinneet, saamme auton noudettua myös ilman avaimia ja toimitettua auton korjaamolle